Aleksandar Bogavac - Ideali koji traju

Zavidni rezultati i zadobijeno veliko poverenje za kratko vreme...
Direktor Minel Trafo-a Aleksandar Bogavac je istakao da iako je
Aleksandar Bogavac
kompanija počela sa radom u martu 2015. godine, nakon dve i po godine stečaja, novom privatizacijom, do sada su već napravljeni zavidni rezultati. I to uprkos teškoćama koje su pratile novi početak Minel Trafo-a ...
Trebalo je dosta truda i rada da Minel Trafo ponovo zauzme mesto koje mu pripada. Minel Trafo je nekada bio poznat i prepoznat kao gigant u energetici, proizvođač kvalitetnih transformatora, lider koji je vukao srpsku energetiku i nadamo se da je već na dobrom putu ka povratku na stare pozicije.
Danas se Minel Trafo ističe svojim kvalitetom koji je prepoznat i na prošlogodišnjem Sajmu energetike.
- U EU je doneta direktiva o novom dizajnu transformatora - ECO DESIGN. Mi smo taj koncept usvojili kako bismo sa našim proizvodima bili konkurentni u zemljama EU. Bili smo i na Sajmu tehnike i dobili nagradu upravo za ECO DESIGN transformatora sa sniženim nivoom gubitaka i buke. Želja svih nas zaposlenih je da se ime i brend Minel Trafo - a na Evropskom i svetskom tržištu ponovo pojavi kao kvalitetan proizvođač transformatora i da ostane tu.
I sada, sa sadašnjim kvalitetetom i cenom transformatora mnoge kompanije pominju Minel Trafo d.o.o. kao isporučioca transformatora  - Kvalitet i cena su ono što može da nas preporuči potencijalnim kupcima.
Upravo kvalitet i cena isporučenih transformatora i profesionalnost doveli do značajnog povećanja obima posla u ovoj godini. Možemo da se pohvalimo da smo u ovom kratkom roku, za koliko je pokrenut Minel Trafo iz stečaja novom privatizacijom, a to je samo godinu dana uspešnog rada, uspeli da steknemo veliko poverenje svih dosadašnjih klijenata i da brend Minel Trafo-a vratimo starim stazama.
Kao podsetnik Minel Trafo je 1980. godine proizveo oko 6.000 transformatora. To je put ka kojem težimo
i u 2016. i narednim godinama...
58 godina postojanja - IDEALI KOJI TRAJU

 Minel Trafo d.o.o.
-  Projektovanje i proizvodnja transformatora napona do 36 kV i nazivne snage do 4000 kVA, transformatore eko dizajna sa sniženim nivoom gubitaka i buke prema uredbi komisije EU, remont transformatora ...
Direktor Minel Trafo-a: Aleksandar Bogavac, dipl.el.ing.
Email: info@minel-trafo.com